Результат пошуку зображень за запитом "не работает телевизор"

В Україні цього тижня вимкнуть аналогове телебачення.

Про це повідомила прес-служба Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

“Кабінет Міністрів постановою від 13 червня 2018 року № 509 вніс зміни до Плану використання радіочастотного ресурсу України стосовно термінів використання аналогової технології телевізійного мовлення. Відтак 31 серпня 2018 року аналогове телевізійне мовлення припиняється на всій території країни”, — йдеться у повідомлені.

З 1 вересня кам'янчани, які приймають телевізійний сигнал на звичайну (кімнатну) антену більше не зможуть переглядати свої улюблені телепрограми.

Для того, щоб продовжувати переглядати телевізор необхідно буде придбати тюнер Т2, або ж підключити кабельне, супутникове чи інтернет телебачення.

Проте відключать 31 серпня не всіх. Кам'янчани зможуть приймати аналоговий сигнал регіональних та місцевих мовників до першого січня 2019 року. В Кам'янці-Подільському таким телеканалом є КТРКП.

Також до 1 січня наступного року не будуть вимкнені передавачі суспільних мовників - UA:Перший та Поділля-Центр.

Проте сам перехід на цифру не гарантує можливості отримувати інформацію з екрану телевізора. Адже, навіть аналоговий сигнал не покриває всю Хмельницьку область. З цифровим буде ще гірше,  – констатують у Нацраді телебачення та радіомовлення України.

2ogoloshenya