Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Завдяки скоординованим прокуратурою області та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби області під час проведення обшуків гаражного приміщення та торгівельного кіоску у місті Хмельницькому виявлено та вилучено більше 500 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки та коньяку, а також засоби для незаконного виготовлення фальсифікату.

Так, галузевим відділом прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області за ч.ч. 1-3 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення з метою збуту, зберігання та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв).

Встановлено, що мешканець міста Хмельницького у власному гаражному приміщенні незаконно виготовляв алкогольні напої під виглядом горілки та коньяку, які розливав у пластикові пляшки різної ємності та в подальшому реалізовував у торгівельному кіоску на території одного з продовольчих ринків обласного центру.

Загальна вартість вилученого майна становить понад 130 тис. гривень.

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх осіб, причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.

Завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось попередити потрапляння неякісної продукції до споживачів.

За інформацією прес-служби прокуратури Хмельницької області.

2ogoloshenya