У страшній ДТП на Львівщині сильно травмувався АТОвець з Хмельниччини

Кам'янчанин Володимир Откідич перебуває у важкому стані в лікарні внаслідок смертельної аварії у Львівській області.

Про страшну ДТП, що забрала кілька життів на Львівщині, повідомив військовий прокурор Олег Сенюк, передає Depo.Хмельницький.

"Сьогодні в обідню пору старший лейтенант на автомобільній дорозі Львів-Самбір поблизу с. Лапаївка спричинив смертельну ДТП. Порушивши правила дорожнього руху, офіцер виїхав на швидкості на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем "Форд Транзіт" під керуванням військовослужбовця Західного територіального управління аудиту. Унаслідок цього двоє пасажирів-військовослужбовців авто "Мазда" загинули на місці події. Водія автомобіля "Мазда", який спричинив ДТП, та іншого пасажира направлено до військового шпиталю", - написав прокурор.

Пізніше стало відомо, що в ДТП постраждав і АТОвець з Кам'янця Володимир Откідич, який у вкрай важкому стані перебуває у Львівському військовому госпіталі. ЛІКАРІ НЕ ДАЮТЬ НІЯКИХ ШАНСІВ.

Мер Кам'янця Михайло Сімашкевич через соцмережі звернувся до усіх небайдужих із закликом допомогти родині та перерахувати кошти на лікування, номер рахунку дружини бійця - Откідич Наталії.

Нагадаємо, біля Львова у жахливій аварії загинуло двоє осіб .

НОМЕР КАРТКИ ДЛЯ ДОПОМОГИ 4149 4391 0831 3176

Джерело

2ogoloshenya