З 28 по 30 червня у Кам’янці перебувала делегація з Новоайдару. Впродовж трьох днів гості мали можливість ознайомитися з містом, для них було організовано екскурсії, зустрічі з представниками міської ради.

Також в рамках перебування делегації зі сходу в нашому місті, очільник Кам’янця Михайло Сімашкевич підписав Меморандум про співпрацю між Кам’янцем-Подільським, Новоайдарською районною державною адміністрацією та Новоайдарською районною радою Луганської області.

“Метою цього Меморандуму є погодження Сторонами основних принципів та механізмів їхнього співробітництва у сфері освіти, охорони здоров'я, охорони навколишнього природного середовища, культури, залучення волонтерської допомоги та інвестицій на території Новоайдарського району Луганської області та міста Кам’янець-Подільський  Хмельницької області. Сторони співпрацюватимуть у напрямку надання волонтерської допомоги, обміну досвідом з розробки районних програм соціального та економічного розвитку, культурного обміну, що забезпечить єднання заради Соборності України” – зазначено в документі.

За інформацією прес-служби Кам'янець-Подільської міської ради.

2ogoloshenya