Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Комунальне підприємство “Аеропорт Хмельницький” відхилило пропозиції двох учасників, які заявилися на тендер з поточного ремонту та відновлення робочого стану злітно-посадкової смуги аеродрому очікувано вартістю 839,4 тис. грн.

Таке рішення 11 червня ухвалив тендерний комітет після аналізу документів.

Найкращу пропозицію (790 тис. грн) дало вінницьке ТОВ “Баскурт”. Але, на думку замовника, підприємство не надало усіх довідок. Зокрема, відсутнє підтвердження щодо спеціальність та досвід роботи інженерно-технічних працівників; не повні паспотні дані посадової особи учасника; відсутність двох бетонозмішувачів (“Баскурт” вказав, що має одного бетонозмішувача без документів).

Також вінницький учасник не достримався вимоги стосовно досвіду роботи з влаштування бетонного покриття у 2017 році. Він надав копію договору з капітального ремонту фасаду Городківської ЛАЗПСМ.

Пропозиція іншого учасника “Вест-Буд Приватне підприємство” з Хмельницького (836,4 тис. грн) також не відповідає кваліфікаційним критеріям. Зокрема, підприємство немає двох бетонозмішувачів, довідки якості на вироблений бетон та копії протоколу випробувань на бетон.

“Вест-Буд Приватне підприємство” не підтвердило досвіду роботи з влаштування бетонного покриття. Лише вказало, що 2017 року відремонтувало покрівлю виробничо-складських будівель Хмельницького олійножирового комбінату.

Джерело

2ogoloshenya