Пішов захищати Україну ще  у 2014-му: на фронті загинув ветеран  АТО з Чемеровеччини Володимир Головецький

Воїн, який отримав нагороду від Президента, загинув ід час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Новоандріївка, що на Запоріжжі. Трагедія сталася 23 серпня 2023.

У важких боях із російськими окупантами загинув український військовий Головецький Володимир Володимирович із села Вишневчик Хмельницької області. До лав ЗСУ він став у квітні поточного року.

У 1993-1995 роках Володимир проходив строкову службу. У 2014-2015 роках брав участь в антитерористичній операції, забезпечуючи на території Донецької та Луганської областей у складі бойових підрозділів захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. За достойне виконання військового обов’язку був нагороджений відзнакою Президента. У квітні 2023 року знову став до лав Збройних Сил України, захищати українську землю від військ рф під час їх повномасштабного вторгнення на українську землю.

Вірний військовій присязі військовослужбовець Головецький Володимир Володимирович 23 серпня 2023 року загинув під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Новоандріївка, що на Запоріжжі.

Трагічну звістку повідомили на сторінці Чемеровецької ТГ.

Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Володимира Володимировича. З вдячністю схиляємо голови перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Героя-захисника…

Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть у нашій пам’яті… Вічна слава і пам’ять Володимиру! Вічна слава і пам’ять усім полеглим Героям!
Слава Україні! – йдеться у дописі на сторінці громади.

Про прибуття тіла загиблого Героя на Чемеровеччину та чин похорону Володимира Володимировича Головецького буде повідомлено додатково. 

2ogoloshenya