На цьому тижні дорожні служби повторно ремонтували відрізок дороги державного значення  Кам'янець-Подільський-Стара Ушиця.

Нагадаємо, минулого року із державного бюджету було виділено суму в розмірі 13 мільйонів гривень для проведення ремонтних робіт відрізку дороги від залізничного переїзду до мосту через річку Мукша. Відповідно до договору ремонт повинні були здійснити фахівці хмельницької фірми ТОВ "Єврошляхбуд".

Проте одразу після закінчення робіт в жовтні минулого року до підрядника виникли питання щодо якості виконаного ремонту.

Депутати Кам'янець-Подільської міської ради створили тимчасову комісію, яка зробила висновок про те, що підрядником було зроблено чимало порушень під час виконання робіт. Окрім цього депутати надіслали звернення до прокуратури, яка встановила факт неякісного ремонту дороги внаслідок якого з бюджету безпідставно було сплачено більше 3 млн. грн.

25 травня до нашого міста завітав заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк, який разом із народним депутатом Володимиром Мельниченком та міським головою Михайлом Сімашкевичем обговорювали питання будівництва автошляхів в регіоні та місті. Користуючись нагодою народний депутат разом з міським головою не впустили шанс та показали наслідки ремонту дороги Кам'янець-Подільський-Стара Ушиця заступнику міністра.

Очевидно реакція не заставила себе довго чекати після (дружньої бесіди) підрядник взявся виправляти недоліки в авральному порядку.

12 червня ТОВ "Єврошляхбуд" повторно приступив до ремонту дороги. Проте виконання самих робіт виконують фахівці будівельної компанії "Енергетично Дорожнє будівництво", які зараз працюють над капітальним ремонтом "Тещиного язика".

Як зазначили в Службі автомобільних доріг Хмельницької області перерахунок залишку в розмірі 5 млн грн фірмі "Єврошляхбуд" відбудеться тільки після виправлення всіх недоліків та повторної експертизи якості.

2ogoloshenya