Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "підполковник алєксєєв"

Начальник слідчого відділу Камянець-Подільського підрозділу Нацполіції підполковник поліції Олег Алексєєв програв апеляцію у своїй справі за підозрою у хабарництві.

Таке рішення 24 травня ухвалила колегія Апеляційного суду Хмельницької області, яка залишила без змін ухвалу Хмельницького міськрайонного суду від 18 травня.

Нагадаємо, що слідчий суддя Сергій Марцинкевич застосував до підполковника поліції Алексєєва запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 12 липня включно. Він наголосив, що слідство перебуває на початковій стадії, не встановлені та не допитані усі свідки, речові докази не дослідженні, а можливо, ще й не відшукані. За таких обставин є наявність, визначених ст.177 КПК України, ризиків: переховування від органів досудового розслідування та суду; незаконного впливу на свідків, експертів, спеціалістів у цьому ж кримінальному провадженні; знищення, схову або спотворення будь-якої із речей тощо.

“Враховуючи наведені ризики, усі, визначенні ст.178 КПК України, обставини в їх сукупності, приходжу до висновку, що відносно підозрюваного слід обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, адже лише такий найсуворіший запобіжний захід зможе забезпечити його належну процесуальну поведінку”, – вважав суддя Марцинкевич.

Разом з тим, він визначив грошову заставу для Алексєєва у розмірі 352,4 тис. грн, при внесенні якої на підозрюваного буде покладено ряд обов’язків.

Джерело: НГП.

2ogoloshenya