Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Уперше в баскетбольній історії Хмельниччини клуб «ДіДіБао» з Кам’янця-Подільського здобув бронзу в чемпіонаті України з баскетболу в Першій лізі серед 27 команд суперників.

У боротьбі за бронзу зустрілися команди БК ДіДіБао та МБК Миколаїв-2. Перший матч серії до двох перемог відбувся в Кам’янці-Подільському, де у важкому протистоянні перемогу здобула команда господарів з рахунком 97:76. Другий, доволі напружений матч, проходив у Миколаєві, але сильнішою виявилася команда з Кам’янця-Подільського, яка перемогла з рахунком 87:73 і закріпила результат в серії 2:0.

Велика подяка всім, хто долучився до перемоги БК ДіДіБао: президенту клубу Бойку Андрію Анатолійовичу, головному тренеру  Полюляку Миколі, гравцям, адміністративному складу і, звичайно, найкращим вболівальникам, які підтримували команду весь сезон. Особлива подяка міській владі в особі Савчука В.А. та начальнику управління освіти Старченко С.В. за допомогу в наданні тренувального та ігрового залу.

“Підводячи підсумки сезону, можна з впевненістю сказати, що ми зробили великий крок в розвитку і популяризації баскетболу не лише в Кам’янці-Подільському, але й в області. Ми змогли нанести наш регіон на баскетбольну карту України. Дане досягнення на сьогодні є історичним, але ми не збираємося зупинятися на досягнутому і будемо намагатися розвивати цей вид спорту та досягати вищих результатів” – зазначив Бойко Андрій Анатолійович, Президент БК «ДіДіБао».

Джерело

2ogoloshenya