Буря в Кам'янці-Подільському

У Кам'янці-Подільському негода знову натворила біди. В центрі міста в дворі по вул. Соборна, 14 на припаркований легковий автомобіль впало дерево. Окрім цього були пошкодженні лінії електропередач, які ведуть до будинку. Дивом вціліла автівка яка стояла поруч.

Чи не одразу на місце події прибули працівники поліції, які склали протокол про пошкодження автотранспорту. Натомість більше години довелося очікувати електриків та рятувальників. Протягом всього часу через обірвані проводи продовжував проходити струм. Водночас автомобілі окремих громадян опинилися в пастці. Люди, які поспішали по своїх справах були змушені очікувати та нарікати на повільне реагування служб.

Згодом на місце прибули електрики, які за допомогою інструменту власника пошкодженого автомобілю розпочали розчищати проїзд. За їх словами внаслідок негоди до них надійшло чотири виклики про пошкодження електричних мереж. Трохи пізніше прибули й рятувальники, які за допомогою спец інструменту визволили пошкоджений автомобіль.

З першого погляду він не підлягає ремонту. А відшкодування за страховим полісом в такому випадку не передбачене. Власники будуть звертатися до міської ради. Особливо важливо чи було це дерево аварійним й чи відзначене у відповідному реєстрі.

А загалом, як показує історія погіршення погодних умов в Кам'янці-Подільському доволі часто призводить до подібних наслідків, й нажаль проблему з аварійними деревами в місті не поспішають вирішувати.  

Єдиний позитив в цій історії це те, що ніхто не постраждав.

2ogoloshenya