У Кам’янці-Подільському продовжили дистанційне навчання та заборонили роботу атракціонів

"Червона" зона у Кам’янці-Подільському: перевезення дозволили, дистанційне навчання продовжили, атракціони закрили.

Наразі захворюваність на COVID-19 у Кам’янці-Подільському залишається стабільно високою. За минулу добу в 72 кам'янчан підтвердили коронавірус. Зареєстрували і 2 летальних випадки внаслідок захворювання на COVID-19.

Сьогодні, 16 квітня, відбулося засідання місцевої ТЕБ та НС, де влада обговорила питання продовження онлайн-навчання, питання перевезення та роботи атракціонів в місті.

В результаті обговорення прийнято рішення продовжити термін дистанційного навчання у школах Кам’янця-Подільського (для учнів 1-4 класів)  до 23 квітня. У звичному режимі працюватимуть дошкільні навчальні заклади.

«Тенденція йде до того, що не збільшується кількість хворих.  З 7 квітня додалося 29 педагогічних працівників (ред. – хворих на COVID-19). Рекомендовано все ж таки продовжити термін дистанційного навчання», - зазначив начальник управління освіти та науки Кам’янець-Подільської міської ради Сергій Мельник.

Підтримав термін продовження дистанційки ще на тиждень й начальник управління охорони здоров’я Юрій Пливанюк.

Також обласною ТЕБ та НС у Кам’янці-Подільському заборонено приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності, у тому числі атракціонів і тематичних парків, а також організацію інших видів відпочинку та розваг.

Як надалі працюватиме транспорт?

Відповідно до рішення Хмельницької обласної ТЕБ та НС на Кам’янеччині відновлять транспортне сполучення.

Відтак, з 19 квітня комунальний та приватний транспорт "знімає" таблиці спецперевезення та працюватиме у звичному для каратину режимі.  Зокрема дозволять перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному сполученні, в кількості не більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

2ogoloshenya