Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Під'їхав до магазину та ледве вийшов з авто: на Кам’янеччині поліцейські зупинили водія вміст алкоголю у крові якого перевищував норму в 18 разів

П’яний кермувальник хотів уникнути відповідальності та намагався втекти від поліції. Під час переслідування копи все ж зупинили авто з горе-водієм. "Драгер" показав 3,5 проміле алкоголю у крові водія, жителя Тернопільщини.

Як йдеться у повідомлення Кам’янець-Подільського районного управління поліції, вміст алкоголю у крові водія перевищував норму в 18 разів.

Немає опису світлини.

11 квітня в обід на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в село Жванець водій автомобіля ВАЗ-2106 під'їхав до магазину та ледве вийшов з автомобіля, можливо перебуває на підпитку. 

При виїзді на місце події поліцейські помітили, як даний автомобіль рухається в напрямку Тернопільської області та спробували за допомогою проблискових маячків та спеціальних звукових сигналів зупинити автівку. Але вимога про зупинку була проігнорована водієм, який і далі продовжив рух. Під час переслідування поліцейські заблокували авто ВАЗ-2106 службовим автомобілем.

Водієм виявився 32-річний житель Тернопільської області. Під час перевірки можливого стану алкогольного сп'яніння на місці події, прилад "Драгер" показав вміст алкоголю в організмі водія, який перевищує норму майже в вісімнадцять разів. На даний час це один з найвищих показників алкогольного сп'яніння, виявлених місцевими поліцейськими.

Також встановлено і те, що водій не отримував водійського посвічення взагалі та не зміг пред'явити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Відносно останнього складено протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП; ч.1 ст.122-2 КУпАП;

2ogoloshenya