Депутати облради ліквідували Кам’янець-Подільський обласний дитячий спеціалізований санаторій

Вчора, депутати Хмельницької обласної ради прийняли рішення про припинення шляхом ліквідації Кам’янець-Подільського обласного дитячого спеціалізованого санаторію, який знаходиться за адресою Сіцінського, 2.

Про це інформує "НГП".

Як зазначається в пояснювальній записці метою цього рішення є проведення реформування закладів охорони здоров’я області.

Відповідно до прийнятого рішення голова  обласної ради повинна затвердити персональний склад ліквідаційної комісії, яка повинна надати на затвердження голові обласної ради проміжний та ліквідаційний баланси, а також повідомити працівників закладу охорони здоров’я про припинення його як юридичної особи та вирішити питання їх звільнення згідно із чинним законодавством України.

Окрім Кам’янець-Подільського обласного дитячого спеціалізованого санаторію депутати обласної ради прийняли рішення про припинення шляхом ліквідації Хмельницької обласної фірми «Фармація», обласного дитячого спеціалізованого санаторію «Світанок», Великожванчицького обласного дитячого пульмонологічного санаторію.

Було реорганізовано Комунальне автотранспортне підприємство шляхом приєднання та КНП «Голозубинецька туберкульозна лікарня» Хмельницької обласної ради шляхом приєднання.

2ogoloshenya