Недовіру раднику міського голови М.Посітко висловили представники "Ветеранського Братерства"

Вчора, 2 березня в сесійній залі Кам'янець-Подільської міської ради відбулося засідання координаційної ради з соціальної підтримки учасників АТО.

Як було заплановано голова ради Володимир Родіков прозвітував про роботу за весь період існування цього дорадчого органу, а також висловив свої пропозиції щодо подальшої роботи ради. На його думку в зв'язку зі зміною влади в місті, а також задля покращення ефективності роботи необхідно внести зміни до складу координаційної ради та вдосконалити її положення. Було прийнято рішення до 10 березня надати пропозиції з цих питань.

Також на засіданні перебував радник міського голови з питань ветеранів АТО Сергій Крайняк. Він висловив бажання також увійти до складу координаційної ради та зауважив, що стати радником йому запропонував сам Михайло Посітко.

В ході розмови учасники координаційної ради повідомили Сергію Крайняку, що на даний момент, зважаючи на низку причин, серед яких відсутність офіційних документів про участь в бойових діях неналагодженість комунікації з ветеранськими організаціями міста, продовження розгляду кримінальної справи в якій він є обвинуваченим, а також членство в політичній партії вони не готові висловити йому свою довіру як раднику міського голови.

Далі пропонуємо відеофрагмент з засідання координаційної ради:

2ogoloshenya