Герой АТО Василь Чекман, під час бойових дій на Сході України, отримав важкі травми хребта. Чоловік вже переніс декілька складних операцій, проте вони не повернули йому здатність рухатися. Незважаючи на це, Василь та його дружина Інна продовжують боротися із важкою недугою.

Нещодавно атовець  почав відвідувати один із масажних кабінетів, і як кажуть спеціалісти в цій галузі, є надія на те, що завдяки лікувальному масажу чоловік зможе стати на ноги.

Але сім’я зіткнулася ще з однією проблемою. Масажний кабінет, де Василь проходить реабілітацію, знаходиться на третьому поверсі. Дружинна Інна, яка вже протягом трьох років самотужки доглядає чоловіка, просто не в змозі самостійно доправити його до оздоровчого кабінету.

У зв’язку із цим вона звернулася по допомогу до місцевого військкомату, працівники якого майор, начальник відділення офіцерів запасу і кадрів Кам'янець-Подільського об'єднаного міського військового комісаріату Микола Грушка та молодший сержант, командир відділення 48-ї Кам'янець-Подільської інженерної бригади Максим Апанович не вагаючись вирішили допомогти герою війни.

Військовослужбовці обіцяють, що й надалі будуть підтримувати учасника АТО Василя Чекмана та його родину й сподіваються, що він незабаром зможе повернутися до активного життя.

 

2ogoloshenya