Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Цьогоріч головна ялинка Кам’янця-Подільського засяє біля міської ради

Незабаром кам’янчани зустрічатимуть 2021 Новий рік. Починаючи з 19 грудня, щороку у Кам’янці-Подільському проводять святкові заходи, запалюють новорічними вогнями головну ялинку та прикрашають вулиці міста.

Попередні роки головна ялинка міста розташовувалась у парку Героїв Євромайдану, раніше біля Ратуші у Старому місті. Цьогоріч головна новорічна красуня засяє в центрі міста, біля міської ради.

Як повідомили у пресслужбі міськради, прикрасять найкращу живу ялинку, що росте біля адмінбудівлі Кам’янець-Подільської міської ради на майдані Відродження. Святковими вогнями вона засяє орієнтовно 19 грудня.

Проте, різдвяна атмосфера пануватиме не лише в центрі. Як і минулого року у Старому місті проводитиметься різдвяний ярмарок. З 19 грудня по 10 січня кам’янчани та гості міста зможуть долучитись до святкової атмосфери ярмарку.

 

Також, у виставковій залі із дотриманням карантинних вимог у своїй світлиці прийматиме діток Святий Миколай. Обов’язково буде організовано привітання дітей соціально вразливих категорій. Заплановані онлайн-заходи від закладів культури.

Детальніша інформація про заплановані заходи згодом.

 

2ogoloshenya