Healthy Schools : кам’янецькі школярі беруть участь у спорт-челенджі

Учні та вчителі ЗОШ № 15 приєдналися до спортивного челенджу «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів».

Центр «Розвиток КСВ» за сприяння Mondelez International Foundation проводять спортнивний челендж «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів».

Мета Програми - надихнути дітей та їх батьків свідомо ставитись до власного здоров’я.

До проєкту долучилися 428 шкіл України, серед яких і Кам'янець-Подільська ЗОШ №15.

Змагання триватиме до 16 грудня, і буде присвячено спорту та фізичним активностям. Проєкт складається з трьох челенджів: «Фізична культура»; «Ментальне здоров’я»; «Здорове харчування» .

В рамках першого челенджу «Фізична культура» школярі отримають веселі спортивні завдання, які доведуть їм, що спорт - це не тільки корисно, а ще й дуже цікаво. Також діти прослухають пізнавальні лекції на тему спорту та здорового способу життя.

Підтримати учнів вирішили і вчителі та батьки ЗОШ № 15, які долучились до спортивного квесту.

Діти разом із батьками з задоволенням виконують завдання челенджу, роблять ранкові зарядки та ведуть здоровий спосіб життя.

Про всі дії учасники надсилають щотижня звіт організаторам проєкту.

«Перш за все, ми хочемо бути здоровими, успішними та життєрадісними, хочемо продовжити гарні традиції нашої 15 - тої школи та розповідати усім, як класно і модно бути здоровими і що для цього робимо ми! Наші батьки, педагоги, учні, усі працівники ЗОШ 15 та друзі нашої школи підтримали нас у цьому проєкті», - розповідає учителька ЗОШ №15 Марина Зелінська.

Переможці спорт-челенджу отримають грант на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій.

«Гайда з нами, приєднуйтесь до наших челенджів та активностей, заряджайтеся позитивом «Healthy Schools» заради того, щоб усі ми були здоровими і радісними. Уперед, до здоров'я, до перемоги!!!»,закликає Марина Зелінська.

Тетяна Маслянко

2ogoloshenya