Сергій Гамалій розповів як опікувався кам’янчанами під час весняного локдауну

Претендент на посаду очільника Хмельницької області кам'янчанин Сергій Гамалій розповів як під час весняного карантину допомогав людям похилого віку.

“Оскільки займаюся ресторанним бізнесом, допомагав людям похилого віку у період повного локдауну (на початку весни 2020 року – ред). У Кам’янці-Подільському ми обрали 30 помешкань, яким безкоштовно розвозили їжу і на кожному під’їзді інформували, як передається коронавірус. Бо на початку старші люди навіть не знали, що це таке”, – наголосив він.

 Як вважає Сергій Гамалій, найбільшим його викликом є боротьба з коронавірусом.

Зізнався, що статистику про COVID-19 черпає зі сторінки у соцмережі голови облдержадмінстрації Дмитра Габінета, на яку підписаний.

Крім цього, претендент на посаду планує розвивати Хмельницьку область у туристичній та спортивній сфері. Також збирається аналізувати місцевий бюджет та наповнювати якісними кадрами нові органи на місцях. Двома найбільшими проблемами назвав отримання підприємцями відшкодування ПДВ та підтримку бізнесу.

Нагадаємо, бізнесмен з Кам’янця-Подільського Сергій Гамалій очолить Хмельницьку ОДА. Відповідне призначення підтримали члени Кабміну на засіданні 17 листопада. На цій посаді Гамалій замінить Дмитра Габінета.

Сергій Гамалій є власником ТОВ “Деліция” (Кам’янець-Подільський), яке спеціалізується на діяльності ресторанів, наданні послуг мобільного харчування.

Також кандидат на посаду губернатора Хмельниччини є співвласником ТОВ з іноземними інвестиціями “Барс”, яке займається вантажними перевезеннями. Раніше у держустановах не працював, не був членом жодної політичної партії.

2ogoloshenya