У Кам'янці-Подільському члена ТВК, яка виявила махінації з протоколами ДВК звинуватили у спробі викрадення документів (ВІДЕО)

"Просвободівські" ЗМІ продовжують маніпуляції стосовно роботи Кам'янець-Подільської ТВК. Сьогодні члени комісії та кандидати, які фактично є представниками політичної сили ВО "Свобода", вчинили провокацію спрямовану на затягування процесу підрахунку голосів. Діяли за звичною схемою – викликали поліцію до приміщення комісії.

Член комісії Олег Підськоцький повідомив, що вчора ТВК було прийнято рішення про перерахунок голосів на цій дільниці, а тому документація, а саме копія протоколу, яку нібито намагалася викрасти Тетяна Остафійчук немає жодної юридичної сили й ніяким чином не може вплинути на результати волевиявлення.

Однак,  на цьому історія не закінчується. Як з'ясувалося, члени комісії, копія протоколу якої опинилася в приміщенні ТВК, підтвердили, що дійсно їх підписи знаходяться на документі. Водночас вони повідомили працівникам поліція, що підписували пусті протоколи без жодних цифр.

Політична сила ВО "Свобода" та діячі, які представляють її в ТВК намагаюся з усіх сил затягнути остаточне оголошення результатів виборів, адже всі свої сили та ресурси вони вже витратили й не готові до другого туру, в якому вони, скоріш за все, отримають поразку.

2ogoloshenya