День рятівника в Кам'янці-Подільському

17 вересня в Україні щорічно відзначають День рятівника. З нагоди свята в Кам'янці-Подільському відбулися урочисті заходи на території 2 Державного пожежно-рятувального загону.

Привітали, вручили грамоти та подарунки рятівникам Кам'янця-Подільського представники міської та районної влади. Слова подяки рятувальникам за їх нелегку працю також пролунали від підприємців нашого міста.  

Колектив нашої редакції також приєднується до привітань. Шановні рятівники вітаємо Вас з Вашим професійним святом! Щиро бажаємо щастя, здоров’я, довгих безтурботних років життя та благополуччя в ваших родинах.


ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИА 2 ДЕРЖАВНОГО ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНОГО ЗАГОНУ ОЛЕГА ІВАНЮКА

Щиро вітаємо рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника!  Для нас кожен рятувальник, це герой! Який заслуговує найвищої поваги за свою роботу!!!  Професія, яка об’єднує сильних духом, загартованих нелегкими випробуваннями, високопорядних людей!!!

Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконуєте Ви – рятувальники і пожежники, ризикуючи власним життям. Це Ви, за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибуваєте на ліквідацію завалів, руйнувань, зсувів та іншого лиха. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів.

Зі святом! Бережіть рідних і не будьте байдужими до інших людей! Зичимо Вам здоров`я, добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці. Спасибі вам за вірність обов’язку та постійну бойову готовність!!  Зі святом шановні колеги та якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панує у ваших родинах.

З повагою, начальник 2 державного пожежно-рятувального загону

Олег ІВАНЮК

2ogoloshenya