Від місцевої влади в селі нуль допомоги: Лікар Анна Сліпчук про умови роботи в Довжоцькій амбулаторії на Кам'янеччині

Сімейний лікар, педіатр Довжоцької амбулаторії Анна Сліпчук на своїй сторінці у Facebook опублікувала допис, в якому розповіла як "підтримує" місцева влада лікарів.

"Коли проблем не бачиш, а тільки хочеш зацькувати молодого лікаря, бо та забагато говорить і взагалі єдина хто піднімає питання потреби ремонту в амбулаторії , коли від місцевої влади в селі 0 допомоги , пояснюючи що «Нема грошей» а в той момент ... «Голова РДА Анатолій Бернашевський розповів , що річний фонд зарплати Довжоцькоі сільської ради складає 530 тисяч гривень , виписаних премій 466 тисяч гривень, використаних допомог на оздоровлення -170 тисяч та стимулюючих премій -51 тисяч гривень» і водночас коли на прохання на початку епідемії я попросила про допомогу з засобами індивідуального захисту, тільки пожали плечима і сказали «Нема грошей» ось це не цинічно ??
Коли стільки раз поставало питання про потребу туалету в приміщенні амбулаторії , а у відповідь «Немає грошей, немає можливості..» і водночас в сільській раді гроші на відеоспостереження та душ з бойлером гроші знайшлись....на душ Карл ...на якого милого вам той душ???", - йдеться в дописі.

В коментарях під дописом лікарю Анні Сліпчук пропонують змінити місце роботи. Зокрема Андрій Нечипорук, головний лікар Шепетівського центру ПМСД, запронував фахівцю чудові умови праці, високу зарплатню, службовий автомобіль та житло.

Від місцевої влади в селі нуль допомоги: Лікар Анна Сліпчук про умови роботи в Довжоцькій амбулаторії на Кам'янеччині

На превеликий жаль, вкотре підтверджується народна мудрість: "Маємо – не цінуємо! Втрачаємо – плачемо!"

2ogoloshenya