Сьогодні журналіст нашої газети виконуючи редакційне завдання помітив на «Алеї закоханих» досить велику кількість людей. З першого погляду йому здалося, що це чергова екскурсія, проте, підійшовши поближче він впізнав в особі ексурсовода заступника міського голови Кам’янець-Подільської міської ради Сергія Бабія, який не розповідав історії нашого міста, а роздавав всім хто зібрався на алеї - завдання.

Представники міської влади, члени виконавчого комітету, працівники департаментів і управлінь міської ради, депутати, громадські організації, студенти зібралися для проведення загальноміському «суботнику».

Відповідно до вказівок заступника міського голови всі хто зголосився взяти участь в акції прибирали парки, відпочинкові зони, каньйон річки Смотрич, Старе місто та його об’єкти.

Більшість учасників заходу переконані, що робота на свіжому повітрі набагато краще ніж в кабінетах міської ради. А заступник міського голови Вадим Савчук навіть згоден так працювати щодня, тільки би це приносило користь.

Проте, як говорить народна мудрість «чисто не там де прибирають а там де не смітять», попри всі заклики до громадян міста зберігати в чистоті довколишнє середовище, дехто із них продовжує себе вести «посвинськи».

Будемо сподіватися, що подібні акції будуть продовжуватися і в майбутньому, а громадяни міста із більшою відповідальністю будуть ставитися до збереження чистоти в нашому місті, адже всі позитивні зміни, які відбуваються в ньому, для наших дітей та онуків.

ФОТО:

 

2ogoloshenya