Онлайн-опитування підтвердило падіння рейтингу Володимира Зеленського на Кам’янеччині та Буковині

Завершилося голосування на Facebook-сторінці "Вечірній Кам'янець", темою якого було підведення підсумків річної діяльності Володимира Зеленського на посаді Президента України.

Ми звернулися до користувачів Facebook з запитанням "Чи позитивно ви оцінюєте роботу Володимира Зеленського за рік його перебування на посаді?"

Загалом в голосуванні взяли участь більше 1300 користувачів. Більша половина з них (59%) не схвалюють роботу Зеленського за попередній рік. Відповідно 41% користувачів дали позитивну оцінку роботі Президента.

Відзначимо, що під час другого туру Президентських виборів 2019 року Володимир Зеленський отримав підтримку 71,35% населення 193 виборчого округу.

Таким чином лише за рік рівень підтримки Володимира Зеленського в нашому регіоні впав на 30%.

Поряд із цим "Молодий Буковинець", онлайн видання Чернівецького регіону, також провів аналогічне Facebook-опитування серед своїх читачів.

Загалом в опитуванні видання в голосуванні взяли участь 866 користувачів. Лише 39% опитаних позитивно оцінили роботи Володимира Зеленського на посаді Президента. 61% - не схвалює його роботу.

Поряд із цим, під час другого туру Президентських виборів 2019 року Зеленський здобув підтримку 75 % мешканців Чернівецької області.

Фактично користувачі, які взяли участь в опитуванні, в незалежності від географічного фактору підтвердили факт того, що реальний особистий рейтинг Володимира Зеленського, лише за рік його діяльності на посаді Президента України скоротився вдвічі.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

2ogoloshenya