Провальна зустріч представника пропрезидентської партії нардепа Марчука з підприємцями Кам'янця-Подільського

Сьогодні на Центральному ринку Кам'янця-Подільського відбулися стихійні збори підприємців міста Єдина й незмінна вимога людей, які втратили роботу з введенням карантину, дати можливість заробити на прожиття. Нагадаємо, що всі попередні заклики підприємців до органів влади з проханням відновити роботу ринку  були проігноровані.

Однак,  вчора після протестів підприємців по всій Україні, з'явилася інформація про можливе відкриття продовольчих ринків.

Зважаючи на це сьогодні в міській раді за участі посадових осіб міста та району обговорювалося питання можливості відкриття ринку в Кам'янці-Подільському. Відзначимо, що цю зустріч анонсував представник пропрезидентської партії "Слуга народу" нардеп-бізнесмен Марчук, який й головував на ній. Як відомо цей персонаж активно виступав за заборону роботи Центрального ринку в місті.

Не бажаючи бути учасниками будь яких політичних ігор підприємці ринку прийняли рішення не брати участі в вищезгаданому засіданні, а вже після його закінчення запросити представників влади до діалогу безпосередньо на Центральний ринок.

Зважаючи на відсутність на засіданні підприємців міста сам захід став провальним для представника пропрезидентської сили Марчука.. Загалом коло учасників було обмежено представниками міської влади, та помічниками "слуги народу". Доповнював абсурдність засідання й той факт, що жодне прийняте на ньому рішення не могло мати жодної ані юридичної ані політичної  сили. У підсумку, засідання на якому головував "Слуга народу" скоріше нагадувало політзаняття Радянської доби.

Після того, як учасники зустрічі висловили свої думки стосовно відновлення роботи ринку, а також з інших актуальних питань всеукраїнського масштабу засідання закінчилося.

Згодом, до підприємців завітав міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич, який повідомив, що після того, як Кабінет міністрів України дозволить роботу продовольчих ринків, виконавчий комітет міської ради прийме рішення про відновлення роботи Центрального ринку Кам'янця-Подільського, в якому також будуть прописані чіткі вимоги за якими працюватиме базар в умовах карантину.

Що ж стосується нардепа Марчука, то він не проявив бажання зустрітися з підприємцями міста. Хоча перед виборами активно переконував останніх підтримувати саме його кандидатуру.

У зв'язку з цим виникає лише одне питання: для чого було взагалі приїжджати?  

Відповідь на поверхні. Ймовірно розуміючи що за таку пасивну роботу в якості депутата на окрузі відкликання з займаної посади не заставить себе довго чекати (а ми попереджали), Марчук буде намагатися захопити абсолютну владу, після району йому потрібне і місто Кам'янець–Подільський. Судячи з останніх роздач подарунків та переклички всіх благодійників фонду "Місто сонця", яке зареєстрованого на його дружину, фактично й визначиться той хто фінансово потягне вибори в міську раду та вибори міського голови. Уявіть собі наскільки потужна повинна бути кандидатура конкурент проти групи киянина бізнесмена – депутата Марчука.

2ogoloshenya