"Слуга народу" депутат-киянин Марчук перейшов на "феню" та порадив директору ринку Кам'янця-Подільського "сидіти і не вякати"

Зацікавленість цього київського бізнесмена до Центрального ринку Кам'янця-Подільського зростає в геометричній прогресії.

В третій серії третього сезону нашого серіалу "Слуга народу", ми опублікували коментар директора КВЗП Кам'янець-Подільський Сергія Чернявського, в якому він повідомив, що нещодавно до нього надійшла пропозиція, щодо т.зв. реконструкції ринку.

Поряд із цим, він також дав пояснення стосовно, як виявилося, брехливих заяв "слуги народу" Марчука.

Спочатку здалося, що "слуга" Марчук дійсно визнав свої помилки й почав ретельно вивчати законодавство України, однак вчора з'явилося відео, в якому використовуючи блатний жаргон, київський бізнесмен відкрито пригрозив Сергію Чернявському та порадив "сидіти і не вякати".

Як бачимо, Марчука абсолютно не цікавить як живе округ та його мешканці, який стан тут доріг, в яких умовах працюють лікарі та чи забезпечені вони найнеобхіднішим в умовах пандемії.

Навіть інформація про закриття двох лікарень в Кам'янець-Подільському районні не привернуло його увагу до проблем округу.

Не цікавить нічого, окрім Центрального ринку в Кам'янці-Подільському. Ми обов'язково з'ясуємо, всі причини такої "базарноманії" "слуги народу" й розповімо Вам про них в наступних серіях нашого серіалу.

А в цьому відео, ми лише хочемо підсумувати, що для таких "слуг" як Марчук давати будь кому поради типу "сидіти і не вякати " не складає жодної проблеми. І якщо сьогодні це було сказано до директора ринку, то вже завтра пораду "сидіти і не вякати" від "слуги" зможе почути лікар, військовий, журналіст, пенсіонер, кожний кам'янчанин чи кам'янчанка.

2ogoloshenya