Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд визнав винним місцевого продавця кіоску “Шаурма” за порушення правил карантину і призначив штраф 17 тис. грн.

Про це свідчить постанова суду від 25 березня.

Його вина у вчиненні адміністративного правопорушення підтверджується особистими поясненнями, який в судовому засіданні підтвердив факт, що 20 березня перебував на власному робочому місці в кіоску з виготовлення шаурми і здійснював підприємницьку діяльність з виготовлення вищевказаної харчової продукції; протоколом від 20 березня; письмовими поясненнями покупця, який близько 10 год. 45 хв. на вул. Князів Каріатовичів в одному з кіосків купив шаурму за 50 гривень.

“Беручи до уваги те, що в особи на утриманні перебуває неповнолітня дитина, суд вважає, що до нього слід застосувати адміністративне стягнення у вигляді мінімального штрафу (17 тис. грн – НГП) в межах санкції ст. 44-3 КУпАП, оскільки саме такий вид адміністративного стягнення вбачається необхідним та достатнім для виховання особи та запобігання вчинення нових правопорушень як правопорушником, так і іншими особами”, – сказано у постанові суду.

Джерело.

2ogoloshenya