"Ми повинні захистити пенсіонерів в умовах карантину" – Володимир Мельниченко

Володимир Мельниченко та його, благодійний фонд "Ми кам'янчани" розпочав надавати адресну допомогу людям з особливими потребами, людям старшого покоління та малозабезпеченим.

Всі продуктові набори, які отримали кам'янчани були закуплені за власні кошти Володимира Мельниченка. Окрім цього, голова благодійного фонду  взяв участь в доставці допомоги, й активно закликав людей дотримуватися умов карантину та без зайвих потреб не виходити з власних помешкань.

Поряд із цим, Володимир Мельниченко в черговий раз закликав всіх хто має можливість допомогти в цей непростий час долучатися до справи благодійництва, публікувати та поширювати інформацію про зроблену роботу в соціальних мережах, однак що важливо не для власного піару, а як приклад для інших. Просив людей більш заможних не зупинятися в наданні допомоги, адже зараз не час слави, а час коли  потрібно монотонно, щодня займатись цим божим промислом, підтримувати сусідів, знайомих. Також не забувайте дзвонити батькам, цікавтеся як вони, чи мають, що їсти, як їхнє здоров'я, оскільки духовна підтримка сильніша за будь які ліки. Тримаємо удар кам'янчани.

Все буде добре!

2ogoloshenya