Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Центрі обслуговування клієнтів газу, що на Симона Петлюри, 14, у Кам’янці-Подільському,  обговорили питання доставки газу, ознайомились з процесом транспортування енергоносія від магістральних газопроводів до домівки. Адже розрахунок за доставку газу окремою платіжкою, викликав чимало запитань у споживачів. 

Тому кожної п’ятниці, о 16 год., кам’янчан  чекають у центрі, аби відповісти на актуальні запитання , зареєструвати у Особистому кабінеті та інших онлайн-сервісах.

Разом з керівником Кам’янець-Подільського відділення  АТ «Хмельницькгаз» Яковом Гарштом та старшим менеджером центру Олегом Горевичем, цього разу  дізнавалися в деталях, що таке доставка газу, вчилися вираховувати самостійно плату за доставку. Адже часто люди думають, що газ в оселі залежить лише від наявності труб під землею. Але ж насправді все значно складніше. Для того, у конфорках був газ -  газовики щодня безперервно проводять цілий комплекс робіт. Адже шлях газу лежить від видобування до магістрального газопроводу, транспортується під високим тиском до розподільних мереж, в яких тиск понижується. Тож саме за підтримання тиску та обслуговування газорозподільної мережі в належному стані, забезпечення роботи екстреної служби відповідає «Хмельницькгаз».  Також, у дружній атмосфері, розглянули питання витрат на послуги  доставки (розподілу) газу, дізналися, чому розрахунок плати за доставку залежить від минулорічних обсягів споживання, а не від поточних. А також, за рахунок чого споживачі з індивідуальним опаленням цьогоріч  у 1 кварталі заплотять за доставку на 35% менше.  

Тож чекаємо на вас, шановні кам’янчани, кожної п’ятниці о 16-00 год. Ваші запитання – наші відповіді. Завітайте!


2ogoloshenya