Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Трійка нападників обікрали та жорстоко побили мешканця Кам'янеччини. Яке їм покарання виніс суд читайте у нашому матеріалі.

Подія сталася 29 квітня 2018 року. Вночі троє осіб в масках проникли в будинок 47-річного жителя одного з сіл Кам'янець-Подільського району. Господаря жорстоко побили і пограбували. Зловмисники викрали десять мішків чищених горіхів, два мобільних телефони, ювелірні вироби, гроші та автомобіль «Volkswagen T4».

Згодом чоловіки повантажили напівпритомного господаря у викрадене авто та вивезли у поле неподалік села Княжпіль. Вони вирішили, що він помер, однак у потерпілого вистачило сил, щоб доповзти до найближчого сільського будинку та попросити про допомогу.

Правоохоронці працювали в цілодобовому режимі і з'ясували, що до нападу причетні троє жителів Кам'янець-Подільського району, які є членами однієї родини. Один з них на момент вчинення злочину ще не досяг повноліття. Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання поліцейські вилучили низку доказів, які прямо вказували на причетність їх до нападу.

Двох учасників розбою, в тому числі і неповнолітнього, затримали майже одразу. Третій близько 2-х місяців переховувався від поліцейських по лісах та напівзруйнованих будинках, але уникнути правосуддя йому не вдалось.

Рішенням Кам’янець-Подільського міськрайонного суду обвинувачених визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289, ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 15, п.п. 3, 9, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Вироком суду двом засудженим призначено покарання у виді 12 та 11 з половиною років позбавлення волі відповідно, з конфіскацією усього майна, крім житла. До засудженого, який вчиняв злочини неповнолітнім, застосовано покарання у виді позбавлення волі на 8 з половиною років.

Джерело.

2ogoloshenya