Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Кам'янець-Подільській міській раді новий депутат – Валерій Гаджук (ВІДЕО)

11 грудня під час засідання сесії Кам'янець-Подільської міської ради депутати підтримали проект рішення про складання депутатських повноважень своєї колеги Світлани Старченко.

У зв'язку з цим виконавчий комітет міської ради звернувся до Кам’янець-Подільської міської виборчої комісії Хмельницької області для прийняття рішення про визнання обраним депутатом, наступного за черговістю, кандидата у депутати у виборчому списку місцевої організації політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" (нині "Європейська солідарність").

Сьогодні, 10 січня під час засідання міської виборчої комісії новим депутатом було визнано Валерія Івановича Гаджука, оскільки Володимир Юр’єв, який був наступний в списку партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" відмовився від мандату.

ВІДЕО З ЗАСІДАННЯ КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ

Що відомо про нового депутата?

На изображении может находиться: 1 человек, костюм

Валерій Гаджук

Валерій Іванович Гаджук народився 7 вересня 1978 р., має вищу освіту, безпартійний. Проживає в м. Кам'янець-Подільський. Є власником підприємства, яке спеціалізується на виробництві меблів.

Колектив газети "Вечірній Кам'янець" вітає Валерія Івановича Гаджука з обранням до Кам'янець-Подільської міської ради. Бажаємо Вам сил та натхнення працювати на благо громади нашого міста.

2ogoloshenya