Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Фахівці міжнародної екологічної організації «Корпус Землі» завітали до Кам’янця-Подільського, щоб ознайомитися з ботанічним садом, НПП «Подільські товтри», для обміну досвідом і пошуку нових ідей.

 Кам'янець-Подільський співпрацює з "Корпусом Землі від минулого року, тоді Кам’янець-Подільський ботанічний сад Подільського державного аграрно-технічного університету взяв участь у 10-му Варшавському Міжнародному конгресі з питань освіти у ботанічних садах. Тут кам’янчани завдяки отриманому гранту презентували свої напрацювання в напрямку головної теми - «Приведення природи до міста».

Освітній конгрес це - велика подія, яку проводить Міжнародна рада ботанічних садів BGCI (Botanic Gardens Conservation International) раз у чотири роки у різних куточках світу, щоб об’єднати наукових співробітників ботанічних садів для обміну сучасним практичним досвідом. Тож отримані під час конгресу знання знайшли застосування у подальшій міжнародній співпраці.

- Ми включили ваше місто в свою програму перебування в Україні, щоб розпочати співпрацю з українськими ботанічними садами. Хочемо зрозуміти, в якому напрямку рухається ваш парк, які послуги надає і як планує розвиватися, - говорить Тоні Елісон. – Бо наша мета – обмін досвідом. І нам також потрібні нові ідеї.

Вітання гостям від міського голови Михайла Сімашкевича передав його заступник Василь Сукач, подякувавши за приїзд і вручивши на згадку про Кам’янець пам’ятні подарунки. Зустріч відбулася у залі Магдебурзького права Ратуші також за участю представників ректора ПДАТУ Володимира Іванишина та учасників семінару «Екологічна освіта та виховання», який проходить цими днями на базі «Подільських товтр» і в якому також візьме участь американська делегація.

Зустріч з делегацією

Зустріч з делегацією

Джерело.

2ogoloshenya