Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Об'їзна дорога в Кам'янці-Подільському, як і обіцяв Володимир Мельниченко, буде відремонтована /// ВІДЕО

У Кам'янці-Подільському продовжився довгоочікуваний ремонт об'їзної дороги. Працівниками підрядного підприємства "Будмонтажсервіс",  яке очолює Олександр Степанович Заєць, вже проведено демонтаж бруківки та розпочато підготовчі роботи перед влаштування нових конструктивних шарів дорожнього полотна.

Відповідно до проекту на ділянці дороги від вул. Північної до перехрестя з вул. Князів Коріатовичів укладатимуть два шари асфальтобетону загальною товщиною близько 70 см. Стосовно майбутнього бруківки, яка була демонтована то відповідно до договору на проведення робіт вона передається на баланс "Будмонтажсервісу" . Наразі невідомо чи міська влада зацікавлена в її придбані. У випадку, якщо ж в міському бюджеті не зайдеться коштів для купівлі демонтованої бруківки ймовірно кам'янчани вже більше ніколи не побачить її на дорогах нашого міста.  

Окрім ремонту самого дорожнього покриття також передбачено влаштування примикань, з’їздів, автобусних зупинок, пішохідної огорожі, нанесення дорожньої розмітки та встановлення нових дорожніх знаків.

Нагадаємо, що проведення ремонту об'їзної дороги стало можливим завдяки тому, що під час каденції народного депутата України Володимира Мельниченка йому вдалося переконати урядовців Кабінету міністрів Володимира Гройсмана виділити додаткові кошти на ремонт важливої транспортної магістралі саме в Кам'янці-Подільському.

Володимир Мельниченко також розповів про новий етап в своєму житті поза великою політикою та найближчі плани на майбутнє.

 

2ogoloshenya