Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

23-річному грабіжнику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Вчора, 16 вересня, близько 12.00 години поліції Кам'янця-Подільського повідомили, що в одному із коледжів міста невідомий пограбував 16-річного студента. Чоловік зайшов у приміщення і прямо на коридорі, погрожуючи, відібрав у неповнолітнього пів тисячі гривень.

Хлопець одразу розповів про те, що сталося, викладачам, а ті зателефонували до поліції. Опитавши усіх можливих свідків, правоохоронці склали орієнтування на зловмисника і вже за кілька годин встановили його особу і затримали.

Нападником виявився 23-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель. Молодик навіть не встиг витратити гроші, які викрав у студента — їх поліцейські вилучили.

Наразі по даному факту відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Джерело.

2ogoloshenya