Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Директор департаменту гуманітарної політики Кам'янець-Подільської міської ради Альона Кузема прокоментувала ситуацію навколо затягування процесу капітального ремонту Центрального стадіону ім. Г. Тонкочеєва в Кам'янці-Подільському.

За її словами після закінчення другого тендеру, який також був відмінений через недостатню кількість учасників, законодавство дозволяє департаменту укладати угоду на будівництво вже без проведення тендеру.

В департаменті схиляються до того, що незабаром буде укладено угоду із єдиною компанією яка брала участь у тендері - "ТОВ "БУДРЕМСЕРВІС", яка зареєстрована у м. Бахмут, Донецької області та вже має досвід здійснення подібних масштабних будівельних робіт.

Однак, наразі з'явилася ще одна проблема в реалізації капітального ремонту центрального стадіону міста.   

Як відомо проєкт повинен реалізуватися за кошти Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР). На даний час кошти, в розмірі 7,5 млрд гривень, до цих пір заблоковані і не можуть надійти в регіони.

Нагадаємо, що 23 липня керівник Офісу Президента Андрій Богдан надіслав листа до Камбіну з проханням призупинити виділення коштів з державного бюджету на проекти (ДФРР).

Нет описания фото.

Лист А.Богдана до Уряду

А новий уряд  на чолі з Гончаруком досі не розблокував ці кошти.

2ogoloshenya