Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

За втручання Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури до бюджету Колибаївської ОТГ сплачено 12,5 тис грн за інвестиційним договором.

На земельній ділянці у селі Смотрич Колибаївської ОТГ , якою володіє підприємець, розташована майстерня по ремонту легкових автомобілів, повідомляє Кам’янець-Подільська місцева прокуратура. 

Проте підприємець всупереч ст. 40 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" упродовж 2016-2019 років не сплачував кошти пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту. Цей договір про пайову участь замовників будівництва у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту не укладався.

У зв’язку із цим, Кам’янець-Подільська місцева прокуратура звернулась до Колибаївської селищної ради з листом про усунення виявлених порушень.

На виконання вимог прокуратури 06.08.2019 між Колибаївською ОТГ та фізичною особо-підприємцем укладено договір про пайову участь замовників будівництва у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури.

Відтак, за втручання органів прокуратури до бюджету Колибаївької ОТГ надійшли кошти пайового внеску у розмірі 12 500 грн.

Джерело.

2ogoloshenya