Передвиборча кампанія позачергових виборів до Верховної Ради України виходить на фінішну пряму. Вже через 10 днів, а саме 21 липня громадяни України будуть визначатися з тими політичними силами та особистостями хто буде представляти їхні інтереси у найвищому законодавчому органі держави.

Нагадаємо, що майбутні вибори будуть проходити за змішаною виборчою системою, тобто половину депутатів буде обрано за мажоритарною системою, іншу частину – за партійними списками.

В одномандатному виборчому окрузі №193, до якого входять місто Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський та Новоушицький райони ЦВК було зареєстровано 15 кандидатів. 10 із них висунули політичні партії, а 5 ідуть на вибори самостійно.

Що відомо про кандидатів:


 

ВАСІЛЬЄВ ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ

Народився 1 квітня 1978 року в місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області, освіта вища, начальник відділу безпеки з координації роботи в Хмельницькій області, АТ "Укрпошта", член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ". Висунутий кандидатом від партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ".

 

 


 

ГАВРИЛЮК ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ

Народився 4 липня 1969 року в місті Хмельницькому, освіта вища, є депутатом Камянець-Подільської міської ради та директором приватного підприємства СТО "Престиж-2008", член політичної партії "Громадянська позиція". Нині проживає в місті Кам’янець-Подільський. Висунутий кандидатом від партії "Громадянська позиція".

 

 


 

ДУДЗЯК РУСЛАН ВІТАЛІЙОВИЧ

Народився 30 листопада 1977 року в місті Дунаївці Хмельницької області, освіта вища, тимчасово не працює, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СИЛА І ЧЕСТЬ", проживає в місті Кам’янець-Подільський. Висунутий кандидатом від партії "СИЛА І ЧЕСТЬ

 

 

 


 

ЖОГАН МИКОЛА В'ЯЧЕСЛАВОВИЧ

Народився 18 сiчня 1964 року в селі Лімна Старосамбірського району Львівської області, освіта вища. Нині є депутатом Кам’янець-Подільської районної ради  та членом ВО "Батьківщина". Раніше обіймав посаду голови районної ради. Нині проживає в селі Кам’янка. Висунутий кандидатом від партії ВО "Батьківщина".

 

 

 

 


 

ІВАХНЮК ДМИТРО ЄВГЕНОВИЧ

Народився 17 жовтня 1990 року в селі Оринин Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, освіта вища, інженер-конструктор ТОВ "ЮКІТІС", проживає в місті Києві.  Є членом Політичної партії "Народний Рух України", яка його і висунула кандидатом в нардепи.

 

 

 


 

КОХАНОВСЬКА ВІКТОРІЯ СВЯТОСЛАВІВНА

Народилася 3 травня 1984 року в смт Вовковинці Деражнянського району Хмельницької області, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійнa, проживає в місті Кам’янець-Подільський.

 

 

 


 

МАРЧУК ІГОР ПЕТРОВИЧ

Народився 17 лютого 1969 року в місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області, освіта вища, директор, ТОВ "М-ЕНД-С", безпартійний, проживає в місті Києві. Суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".

 

 


 

МЕЛЬНИЧЕНКО ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ

Народився 1 лютого 1965 року в місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області, громадянин України. Нині діючий народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Кам’янець-Подільський. Йде до Верховної ради як самовисуванець.

 

 

 


 

ПОПОВ ОЛЕКСАНДР АНАТОЛІЙОВИЧ

Народився 25 травня 1981 року в місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області, освіта вища, тимчасово не працює, член Політичної партії "ПРАВИЙ СЕКТОР", проживає в місті Кам’янець-Подільський. Суб’єкт висування – Політична партія "ПРАВИЙ СЕКТОР".

 

 

 


 

ПОСІТКО МИХАЙЛО ВОЛОДИМИРОВИЧ

Народився 21 листопада 1985 року в місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області. світа вища, є членом політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в місті Кам’янець-Подільський. Балотується до Верховної Ради від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

 

 

 


 

САВЧУК ІННА ОЛЕКСІЇВНА

Народилася 15 травня 1974 року в місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області. Освіта вища. Обіймає посаду директора туристичної фірми "Аурінія". Є членом ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА", проживає в місті Кам’янець-Подільський. Суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА".

 

 


 

СМОРЖЕВСЬКИЙ СТАНІСЛАВ БРОНІСЛАВОВИЧ

Народився 30 травня 1970 року в селі Ліпіни Дунаєвецького району Хмельницької області. Освіта вища. Є директором ТОВ "МАТАДОР", безпартійний, проживає в місті Кам’янець-Подільський. Самовисуванець.

 

 

 


 

ТКАЧУК ДМИТРО СЕРГІЙОВИЧ

Народився 25 квiтня 1982 року в селі Смотрич Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. Освіта вища, спеціаліст-інспектор праці Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, безпартійний, проживає в селі Смотрич Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. Суб’єкт висування – Політична партія "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК".

 

 


 

ХУДНЯК ВІКТОР АНАТОЛІЙОВИЧ

Народився 24 лютого 1981 року в селі Грушка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. Освіта вища. Нині обіймає посаду начальника Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, безпартійний, проживає в місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області. Самовисуванець.

 

 

 


 

ШПАК АНДРІЙ МИХАЙЛОВИЧ

Народився 28 травня 1977 року в місті Києві, освіта вища, генеральний директор, ТОВ "ІНТЕР АВТО-ТРЕЙДИНГ", безпартійний, проживає в місті Києві, Самовисуванець.

2ogoloshenya