Феномен Мельниченка або історія одного вчителя (ВІДЕО)

Щодня ми витрачаємо дорогоцінний час свого життя на різноманітні клопоти, проблеми та турботи. Звичайно в такому швидкому темпі ми навіть і не задумуємось над тим, що в один прекрасний день все це стане неважливим.

Щось подібне сталося у житті молодого сільського вчителя, кам'янчанина Андрія Шевчука. В один день його життя поділилося на до і після.

Детальніше у нашому відеосюжеті:

На жаль на Хмельниччині, які і у всій Україні показники смертності від серцево-судинних захворювань одні з найвищих у світі. Володимир Мельниченко постійно приділяє увагу тим людям, які потребують лікування та операційного втручання. Нам вдалося поспілкуатися з одним із провідних кардіохірургів, головним лікарем Хмельницького обласного кардіологічного диспансеру, заслуженим лікарем України Андрієм Кланцом.


Андрій Кланц: "Люди, які звертаються до нього, він максимально намагається приймати участь в їх оздоровленні в плані того, що депутатські звернення формує для того, щоб люди отримали безкоштовне лікування. Люди звертаються, ми з його допомогою проводимо ці оперативні втручання і власне вони або зменшують їх витрати або взагалі безкоштовно проводяться оперативні втручання."

А особисто скільки Ви, приблизно, вже зробили таких операцій?  

"Ну мабуть вже біля 100 операцій.

Людей дуже багато, і звертається дуже багато.

Оперативні втручання часто потребують дорого вартісного забезпечення і власне тому люди звертаються. І добре, що кам'янчани мають можливість звернутися, ну не й тільки кам'янчани там і Нова Ушиця.

Пацієнти звертаються і мають можливість активніше це все отримати. Він завжди і особисто дзвонить, просить і перепитує чи вони пройшли лікування. І ці трансплантації, ми теж там приймали участь у веденні цих пацієнтів, теж вони отримували там його курацію і ці запити і їх швидше взяли на трансплантацію.

Володимир Володимирович теж сприяє і забезпеченню нашого кардіоцентру майбутнього. І допомагає, щоб ці гроші отримувати з держаного рівня. Ось ми робимо цей кардіоцентр новий, будуємо зараз, будемо його  оснащувати то власне ми його підтримкою теж користуємося", - розповів Андрій Кланц.


Сподіваємося, що спільними зусиллями медиків, громадських діячів та просто небайдужих людей, зокрема таких як Володимир Мельниченко вдасться врятувати ще не одне людське життя.

2ogoloshenya