Народний депутат України Володимир Мельниченко аргументовано став на захист Жванецької ОТГ

Сьогодні народний депутат України Володимир Мельниченко, разом із головою районної ради Віктором Криваком та першим заступником голови райдержадміністрації Маріанною Великохатько відвідали заклади освіти Жванецької ОТГ.

Першочергово нардеп завітав до Жванецької школи, де поспілкувався із педагогічним колективом закладу, а згодом навідався до дитячого садочку, де вручив вихованцям іграшки, а керівництву закладу – подарункові сертифікати.

Завдяки роботі Володимира Мельниченка для покращення матеріально-технічного оснащення шкіл та дитячих садків ОТГ з державного бюджету було спрямовано 1 млн. 173 тис.грн. Незабаром заклади освіти будуть дофінансовані, ще на суму в 150 тисяч гривень.

Радо зустріли нардепа і в селі Сокіл. Володимир Мельниченко привітав вихованців та педагогів місцевої школи із початком літніх канікул та передав на баланс закладу необхідне шкільне обладнання.

Також під час спілкування із мешканцями Жванецької ОТГ значну увагу Володимир Мельниченко приділив проблемі, яка пов'язана зі діями НАК "Нафтогазу". Компанія в судовому порядку вимагає від Жванецької ОТГ виплатити їм 34 млн гривень боргу за прокладання газогонів високого і середнього тиску.

Володимир Мельниченко відзначив, що він знає про цю проблему й прикладе всіх зусиль, щоб її вирішити. Нардеп навіть готовий до того, щоб разом із представниками громади організувати поїздку до Києва й добиватися справедливого рішення у найвищих владних кабінетах.

2ogoloshenya