24 травня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія позачергових виборів у Верховну Раду, призначених на 21 липня. Як і в попередній раз вибори будуть відбуватися за змішаною виборчою системою, що передбачає обрання половини депутатів в одномандатних мажоритарних округах, а іншої – у багатомандатних виборчих округах по списках політичних партій.

193 одномандатний виборчий округ, до якого входять, м. Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський та Новоушицький райони з 2012 року представляє Володимир Мельниченко. Важливо, що протягом цього тривалого часу довіра громади до нардепа тільки зростає.

Це зумовлено насамперед тим, що Володимир Мельниченко під час виборів 2012 і 2014 рр. балотувався як самовисуванець, і не представляв будь яку політичну силу. Як влучно відзначає сам Володимир Мельниченко в нього партія одна - це виборці. І протягом всього часу діяльності на посаді народного депутата України політик це успішно доводить. Важко перелічити все те, що було зроблено за період каденції Володимира Мельниченка в 193 виборчому окрузі. Хочемо нагадати тільки про декілька, але надзвичайно важливих здобутків:

  • "Тещин язик"

Протягом 20 років чиновники безуспішно намагалися вирішити проблему: встановлювали велику кількість попереджувальних знаків, обмежували швидкість, облаштовували смуги аварійної безпеки, планували створення окремої об’їзної дороги, проте всі ці заходи не змогли кардинально зменшити аварійність на "Тещиному язику", люди продовжували гинути в автокатастрофах. Сотні людських життів забрав "жорстокий серпантин".

У 2012 році Володимир Мельниченко пообіцяв прикласти максим зусиль, щоб вирішити цю проблему. У минулому році на капітальний ремонт "Тещиного язика" було спрямовано 186 млн гривень. За ці кошти було відремонтовано дорожнє покриття,  облаштовано додаткову смугу, встановлено дорожні обмежувачі.

І що головне, з часу проведення капітального ремонту "Тещиного язика" тут не сталося жодного ДТП.

  • Перша в Україні біо-теплоелектростанція запрацювала в Кам’янці-Подільському

3 липня 2018 року в Кам’янці-Подільському відбулося урочисте відкриття першої в Україні, третьої в Європі та п’ятої у світі новітньої біо-теплоелектростанції, яка вироблятиме теплову та електричну енергію та позбавить місто залежності від російського газу. Володимир Мельниченко протягом 3 років будівництва біо-теплоелектростанції активно підтримував проект та відстоював на державному рівні необхідність побудови надсучасної станції саме в Кам'янці-Подільському.

  • Будинок культури в Кам'янці-Подільському

20 травня 2018 року в Кам’янці-Подільському відбулося довгоочікуване відкриття оновленого міського будинку культури. На ремонт об'єкту було витрачено 21 мільйон гривень, із них 19 мільйонів з державного та обласного бюджетів, які для округу вдалося залучити завдяки клопотанню народного депутата Володимира Мельниченка

За ці кошти було проведено реконструкцію центральної зали, коридорів, холу. Було повністю проведено оновлення систем тепло, водопостачання та водовідведення, облаштовано ошатні зали, коридори, хол, сцену, нові сидіння.

Будинок культури було оснащенно дороговартісним надсучасним світловим та музичним обладнанням, якого немає навіть в столиці.

  • Безпечне місто

Завдяки активній і принциповій позиції народного депутата України Володимира Мельниченка та міського голови Михайла Сімашкевича Європейський банк реконструкції та розвитку надав кредит в розмірі 15 млн євро на ремонт доріг в м. Кам’янці-Подільському в рамках проекту "Безпечне місто". Першочергово для участі в цьому світовому проекті було відібрано шість міст обласного значення з населенням більше мільйона. Проте завдяки переговорам народного депутата та міського голови на найвищому рівні, до цього переліку потрапив і Кам’янець-Подільський із населенням всього в 100 тисяч чоловік.

  • Газифікація Кам'янець-Подільського району

Протягом каденції Володимира Мельниченка в Кам'янець-Подільському районі відбувається активна газифікація населених пунктів.

 

  • Розвиток спортивної інфраструктури

 

  • Розвиток закладів охорони здоров'я

Порівнювати роботу Мельниченка з попередніми нардепами ми не стали. Занадто вирізняється суто представницька діяльність попередників від реальної роботи нинішнього нардепа. Саме своїми справами, а не гучними словами Володимир Мельниченко здобув авторитет та повагу громади нашого округу. На підтвердження цього факту – звернення громадських організацій Кам'янця-Подільського, Кам'янець-Подільського та Новоушицького районів до нардепа з проханням знову балотуватися до Верховної Ради України. 

Текст звернення:

Шановний Володимире Володимировичу!

З того часу, як Україна стала вільною і незалежною державою, відбулися не одні вибори до Верховної Ради. Змінилась політика державотворення, саме суспільство. Але найбільш суттєві зміни в нашому регіоні ми відчули саме протягом семи років, коли обирали Вас народним депутатом. Ми – це голови громадських організацій, членами яких є пересічні громадяни, громадські діячі, що хочуть кардинальних змін і розвитку.

Ми, як і Ви, прагнемо створити все необхідне, аби наші земляки відчували  себе громадянами повноцінної європейської держави. Ваша активна діяльність на своєму 193 окрузі, відвертість і щирість у спілкуванні з людьми дає стимул рухатися далі в нашій  роботі. Громада Вас знає та завжди відчуває підтримку. Жодна людина, жодне звернення  ніколи не залишається поза увагою. Як для Кам’янеччини, так і для Новоушицького району, зроблено чимало. Кошти  спрямовані в округ за Вашої ініціативи, дають можливість повноцінно розвиватися інфраструктурі, а закладам освіти, медицини та соціального захисту щороку поповнюватись  новим сучасним обладнанням.

Ми знаємо Вас як активного, дисциплінованого та принципового депутата Верховної Ради. Ви завжди дбаєте про долю виборців, ініціюєте питання надходження коштів на округ та підтримуєте всі важливі для держави законопроекти. Завдяки Вашій підтримці та наполегливості вирішується величезна кількість буденних, але дуже важливих для життя громади питань.

Ми розуміємо, як нелегко Вам іноді приходиться втілювати все задумане в життя. Хочемо подякувати за все, що Ви робите. Маємо надію, що так залишиться і надалі.

Тож висловлюємо Вам підтримку і сподіваємось, що Ви знову будете балотуватись, щоб гідно представляти наш округ у Верховній Раді.

З повагою.....

Сподіваємося, що Володимир Мельниченко прийме правильне рішення, на яке очікують виборці.

Незмінне гасло Володимира Мельниченка: "Можеш – допоможи, маєш – поділись, дав слово – зроби" сповна характеризує його як сильну особистість та відповідальну людину.

2ogoloshenya