Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На Хмельниччині продавали фальсифікат під виглядом відомих  алкогольних брендів

18 грудня, правоохоронці одночасно провели 10 санкціонованих обшуків, в ході яких вилучили більше 300 літрів спирту, понад 800 літрів готової продукції під логотипами відомих світових брендів, а також обладнання, яке використовувалось для виготовлення фальсифікату: картонні коробки, каністри, пластикові пляшки, шланги, насоси, лійки, смакові домішки, тощо.

Про це повідомляє пресслужба поліції Хмельницької області.

Оперативники Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області спільно з працівниками фіскальної служби за процесуального керівництва прокуратури викрили групу осіб, яка займалась виготовленням та розповсюдженням алкогольного фальсифікату.

На изображении может находиться: один или несколько человек, автомобиль и на улице

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Зловмисники за допомогою примітивного обладнання займались виготовленням підробок горілки, віскі та коньяку відомих світових брендів. Продукція реалізувалася в тому числі і на ринку м. Хмельницького.

Загальна вартість вилученого обладнання та готової продукції склала  близько 1 мільйона гривень.

2ogoloshenya