В серпні жителі Хмельниччини купили нових авто на 4 мільйони доларів

У сер­пні у Хмель­ницько­му та об­ласті за­ре­єс­тру­ва­ли 135 но­вих ав­то­мо­бі­лів. За­галь­на су­ма вит­рат на по­куп­ку но­вих ав­то в ре­гі­оні скла­ла 4 міль­йони до­ла­рів.

«Се­ред ма­рок лі­де­ром про­да­жів став японсь­кий бренд Toyota. У Хмель­ницько­му за­ре­єс­тру­ва­ли 30 ав­то­мо­бі­лів ці­єї мар­ки на су­му по­над 1 міль­йон до­ла­рів без вра­ху­ван­ня вар­тості до­дат­ко­во­го об­ладнан­ня. В трій­ку най­по­пу­ляр­ні­ших ма­рок увій­шли Renault і Volkswagen» — по­ві­дом­ляє сайт з про­да­жу ав­то­мо­бі­лів RST.ua.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був кросовер Toyota RAV4. Крім нього були популярними Renault Duster і Volkswagen Tiguan.

Серед усіх зареєстрованих авто 77 % склали кросовери. 35 % — машини з дизельними моторами, а середній об’єм двигуна склав 1,9 тисяч сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж серпня в Україні зареєстрували 7 тисяч нових машин. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 210 мільйонів доларів США. Серед цих авто — 5 тисяч кросоверів, що складає майже 75 % від загального обсягу авторинку. Українці купували і машини преміум-сегменту: Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GT AMG, п’ять Porsche 911 та вісім електромобілів Porsche Taycan.

У липні в Хмельницькій області зареєстрували 170 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні тоді перевищила 5 міль­йонів доларів.

 

Джерело

2ogoloshenya