В UA: ПОДІЛЛЯ – коронавірус: суспільний мовник переходить на дистанційний режим роботи

У Хмельницькому припиняє випуск новин у звичному форматі телеканал суспільного мовлення UA: ПОДІЛЛЯ. Вихід новин перервано через спалах коронавірусу у колективі компанії.

Інфекцію було виявлено в однієї з журналісток, повідомляє "ТВ7+"

Через це майже весь колектив компанії змушений іти на двотижневу самоізоляцію. Однак журналісти дистанційно подаватимуть інформацію про найважливіші події Хмельниччини, повідомила у своєму Facebook продюсерка філії Любов Тімкова.

Журналісти новин наповнюватимуть рухомий рядок, в якому будуть лаконічно викладені всі основні події краю.

“Ми оптимізували роботу так, аби надати подолянам важливу інформацію, в тому числі, й регіональну, але убезпечити свої працівників та максимально перервати ланцюги контактів. Тому новинарі та фахівці діжитал-відділу філії працюватимуть дистанційно, щоб наповнювати стрічки наших сайтів та соцмереж… Сподіваюся, ми швидко відновимо звичний режим роботи“, – заявила продюсерка.

При цьому вона зауважила, що з подібною проблемою їхня філія зіткнулася не першою. До Хмельниччини COVID-19 встиг “навідатись” у Рівненську, Чернівецьку, Львівську та Івано-Франківську філії, які також по два тижні працювали дистанційно.

2ogoloshenya