Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Автодорожники зазначають, що, цього року дорогу можуть здати в експлуатацію.

На Хмельниччині стартувало будівництво об'їзду міста Дунаївці.

Наразі підрядник приступив до влаштування земляного полотна на відрізку дороги Т-23-08 Гуків-Дунаївці-Могилів-Подільський - державна дорога Н-03 Житомир-Чернівці.

«Цього року на будівництво ІІІ черги обходу міста Дунаївці постановою Кабінету міністрів України передбачено кошти у сумі 145, 437 мільйнів гривень», - йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг області.

Також у пресслужбі додали, що за умови виділення додаткових 54,3 мільйонів гривень, об’єкт планують здати в експлуатацію цьогоріч.

Проєктом передбачено будівництво двох транспортних розв’язок типу «коло» із сучасним освітленням, а також влаштування зупинкових смуг, встановлення бар’єрного огородження, нанесення дорожньої розмітки.

Довідково: Будівництво І черги об’їзної дороги довкола міста Дунаївці було розпочато ще у 2004 році, ІІ чергу - у 2008 року, у 2012 році – приступили до будівництва ІІІ черги.

Джерело.

2ogoloshenya