Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

28-річну Ганну задушили у будинку чоловіка. Поліцейські підозрюють її співмешканця.  У жінки залишилася 6-річна донька.

З приватного будинку у Красилові кілька днів ніхто не виходив. Сусіди раділи, адже на вулиці панувала тиша. Нікого й не насторожило, що в будинку, де відбуваються постійні гулянки, ніби всі вимерли. На сполох забив батько господаря. Він прийшов до сина, постукав у вікна, але ніхто не відчиняв. Тоді чоловік видавив скло у вікні й заліз до помешкання. 

Те, що побачив - шокувало. У сюжеті “Надзвичайних новин” він розповів, що в будинку були сліди від “свята”: накритий стіл та пляшки алкоголю. А на ліжку під ковдрою лежала гола та мертва невістка. 

Я доторкнувся до неї рукою, а вона вже була холодна. Мабуть, не перший день лежала, - розповів журналістам “Надзвичайних новин” батько господаря будинку Володимир. 

Спочатку сусіди та родичі думали, що Ганна померла своєю смертю. Однак сумніви закрадалися. Адже молода жінка, зі слів рідних, нічим не хворіла. Світло на історію пролили судмедексперти. Вони визначили, що Ганна померла унаслідок ущушення. Головним підозрюваним у справі правоохоронці вважають її громадянського чоловіка - 38-річного Анатолія. 

Сусідка пари пані Галина розповідає в сюжеті “Надзвичайних новин”, що Ганна та Анатолій часто випивали. За словами жінки, від сусідів не було спокою. Адже до них ходили підозрілі компанії.

Батьків він не слухав. Ті скільки намагалися напоумити, але все марно. Ганну бив, особливо, коли випивав, - каже в сюжеті сусідка Галина.

За її словами, пара була настільки зайнята алкоголем, що навіть доньку Анатолія від першого шлюбу віддали на виховання дідусеві та бабусі.

Він мій син, але я не знаю, де він. Люди кажуть, що в Росію втік. Може й так. Я його не виправдовую, якщо винен, то хай відповідає, - розповів чоловік журналістам “Надзвичайних новин”.

А от мати чоловіка до останнього не вірить у винуватість сина. 

Це тільки він і вона знають, що у них було. Але наша родина не вірить, що це Толік, - каже в сюжеті мати Анатолія Марія. 

Наразі справою займається поліція. Ганну вже поховали у її рідному селі. Анатолія шукають, а 6-річну доньку вбитої віддали на виховання її батькам. 

Детальніше в сюжеті “Надзвичайних новин”.

Джерело.

2ogoloshenya