Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Злочинці розпилили сльозогінний газ в авто потерпілих. Звідки забрали 3,5 кілограми ювелірних виробів, гроші та ноутбук. Згодом зловмисники втекли на автомобілі “Ford” і спалили його.

У Хмельницькому затримали банду, яка зброєною напала на ювелірів. Подія сталася 17 квітня 2019 року. Тоді троє чоловіків в масках поблизу ресторану «Колізей» по вулиці Курчатова напали на двох мешканців з Донеччини. Потерпілі мали свій ювелірний бізнес і свої вироби перевозили у своєму авто. 

Зловмисники, напали на транспортний засіб: розпилили в салон  сльозогінний газ та відібрали сумку з грішми та прикрасами у потерпілих. За інформацією правоохоронців, в ній знаходилося близько 3,5 кілограмів ювелірних виробів, понад 150 тисяч гривень та ноутбук. 

З місця події нападники втекли на Ford, що залишили неподалік та підпалили.

Трьох чоловіків шукали майже рік. Виявилося, що всі вони хмельничани. Наразі підозрюваних затримали. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Наразі усім трьом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні злочину, спрямованого на заволодіння майном в особливо великих розмірах і вчиненого організованою групою.

Їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Двом затриманим у якості запобіжного заходу суд призначив тримання під вартою без можливості внесення застави.

Джерело.

 

2ogoloshenya