Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Всеукраїнська Ініціатива «Активна Гомада Кам'янця-Подільського запрошує до участі у вебінарі: «Дезінформація про федералізацію. Як не зламати язик і мізки»

Федералізація – це процес об’єднання незалежних суб’єктів (земель, штатів, регіонів) у федерацію і створення надсуб’єктних органів керування. Про те, які федерації існують у світі, про зони впливу Росії та про процес децентралізації і те, як на цьому маніпулюють ЗМІ поговоримо на вебінарі: «Дезінформація про федералізацію. Як не зламати язик і мізки». Також поговоримо про те, що саме пишуть маніпулятори про федералізацію, чому і звідки це береться та чи очікувати нездоровий розвиток цієї теми у час наближення місцевих виборів.

Спікер: Петро Боднар, аналітик Texty.org.ua

Під час вебінару ми дізнаємося про:

  • федерації як такі і як вони існують у світі;
  • зони впливу Росії у світі в контексті їх адміністративного устрою;
  • історію початку Кримського сепаратизму та анексії;
  • що і як пишуть про децентралізацію маніпулятивні ЗМІ, зокрема, в час наближення місцевих виборів в Україні.

Дата: 28 липня 2020 року

Час: 16:00 – 17:30

Місце: онлайн-платформа ZOOM (посилання буде надіслане зареєстрованим учасникам).

Зареєструватися можна за посиланням: https://forms.gle/jMWmWcDEuXMV8Hy4A

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА.

Вебінари спрямовані на підвищення системного впливу громадян на політичні процеси в Україні через освіту. Разом ми змінюємо людей, щоб змінити країну!
Захід проводиться в рамках проєкту «Задай курс владі» за підтримки Національного Демократичного Інституту.

 Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Регіональний координатор ВІ «Активна Громада Кам’янця-Подільського»  

Славко Полятинчук

2ogoloshenya