У Кам’янці-Подільському перед судом постануть «закладчики»-гастролери з Чернівецької області

За наркоторгівлю фігурантам може загрожувати до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Під час затримання у зловмисників вилучили близько двох з половиною сотень згортків з особливо небезпечними синтетичними наркотиками PVP.

В подальшому — ще близько пів сотні. За наркоторгівлю фігурантам може загрожувати до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Як "Вечірній Кам'янець" повідомляв раніше, 12 грудня минулого року близько 13:15 години в Кам'янці-Подільському по вул. Матросова поліцейські зупинили автомобіль «Volkswagen Golf». В автомобілі перебувало двоє мешканців Чернівецької області. 21-річний водій поводився підозріло та мав ознаки наркотичного сп'яніння. Відтак, поліцейські почали документувати це адміністративне правопорушення.

Та під час складання протоколу на водія 22-річний пасажир почав утікати. Поліцейські наздогнали і затримали його. Як виявилось, він мав при собі наркотики.

Під час перевірки автівки патрульні виявили пакунки, схожі на так звані «закладки», після чого одразу ж викликали на місце події слідчо-оперативну групу Кам’янець-Подільського райуправління поліції.

Слідчі вилучили в чоловіків близько трьох сотень згортків з наркотиками. Експертиза показала, що фігуранти займались розповсюдженням особливо небезпечного синтетичного наркотику PVP.

Наразі слідчі Кам’янець-Подільського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури вже завершили розслідування в рамках кримінальних проваджень. Обвинувальні акти щодо обох підозрюваних вже скеровані на розгляд суду.

Згідно ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України їм може загрожувати до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

2ogoloshenya