За крадіжку машинку для стрижки кам’янчанину загрожує 10 років ув’язнення

Продавчиня магазину намагалася самотужки наздогнати грабіжника. А коли не вдалося то викликала правоохоронців.

Оперативники за декілька годин затримали грабіжника. І тепер за скоєне йому загрожує позбавлення волі до 10 років, інформують у поліції.

Подія трапилась вчора, 8 вересня, близько 13 години в місті Кам’янець-Подільський. На лінію 102 надійшло повідомлення від працівниці магазину про те, що невідомий чоловік викрав з торгової вітрини машинку для стрижки, сховав її під одяг та намагався пройти повз касу. В цей час продавчиня помітила дії чоловіка і намагалась наздогнати зловмисника. Проте він зрозумів, що його дії побачили, і втік з магазину разом з викраденим товаром в невідомому напрямку.

Читайте також: 

Оперативники, які прибули на місце події, переглянули відео з камер спостереження магазину і впізнали грабіжника, якого лише нещодавно впіймали за крадіжку в іншому магазині побутових товарів. Тоді чоловік викрав бездротову колонку та навушники. Кримінальне провадження за попереднім фактом вже направлено до суду.

Але зловмисник на скоєному не зупинився. Оперативники швидко розшукали грабіжника, у скоєному він зізнався.

За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування за даним фактом. За скоєне зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

2ogoloshenya