Карта Буданова з розчленованою Росією добряче налякала пропагандистів Путіна (ВІДЕО)

У росіян чергова істерика: розподіл на карті прирівняли до «смертельної небезпеки» для РФ.

Російські пропагандисти стривожилися через карту з розчленованою Росією, яка висить у кабінеті очільника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова. У програмі Ольги Скабєєвої карту назвали «смертельно небезпечною річчю», пише Главком.

В етері федерального телеканалу заявили, що ЗСУ готують нищівний удар по російських силах і цьому сприяє Захід. Далі у програмі великим планом показали карту РФ в кабінеті Буданова і заявили, що такою буде Росія у разі поразки. 

«Ось ця карта, яку повісив собі Буданов... Так буде розділена Росія. Ось до цього вони нас готують. Тому такий поділ – це смертельно небезпечна річ, і про це забувати не можна», – обурився «експерт», запрошений на шоу Скабєєвої.

На мапі Курська і Бєлгородська області були домальовані до України, Калінінградська – до ФРН, Карелія і північний захід – до Фінляндії, а Курильські острови – до Японії.

Окрім того, рупори Кремля засмучені тим фактом, що Збройні сили України вже зараз готові провести повномасштабний контрнаступ і «розгромити» окупантів, у той час, як армія Росії не здатна буде на наступальні дії як мінімум до літа.

 5карта буданова

2ogoloshenya