100336

Президент РФ Володимир Путін оголосив незаконну анексію чотирьох областей України: Херсонської, Запорізької, Луганської і Донецької. Жодну з них ворожа армія не контролює повністю. Кремль вважає, що таким чином вони стануть "субʼєктами Російської Федерації".

Ні Україна, ні світ анексію не визнаватимуть.

Для оголошення про черговий злочин у кремлівський палац привезли ватажків терористів Донецької і Луганської областей та колаборантів Херсонської і Запорізької. Також там зібралися російські посадовці. Путін спізнився зі своїм виступом майже на 20 хвилин. У промові він також згадав, як "развалілі вєлікую страну" в 1991 році. Він сказав, що на перемовинах з Україною "вибір" (якого не було) людей із Херсонської, Луганської, Запорізької і Донецької областей щодо незаконної анексії "обговорювати не будуть".

Фіктивні угоди стосуються усіх чотирьох областей.

Путін оголосив, що договори підписують про "прийняття до складу Росії" Донецької, Луганської, Запорізької і Херсонської областей. Кремлівський ватажок заявив, що вони будуть "окремим субʼєктами". Для обґрунтування цього рішення Путін послався на псевдореферендуми.

Крім цього, божевільний російський диктатор заявив, що США – фактично окупували Німеччину, Корею, Японію.

на фото посіпаки путіна, ватажки окупантів

 

2ogoloshenya